imagine articol

3X3: U-BT participă la Turneul Final

UPDATE: U-BT a bifat o victorie și un eșec în faza grupelor Turneului Final al LNB 3X3, rezultate cu care, cel mai probabil, sportivii noștri se califică în sferturile de finală. Pentru a fi, însă, siguri, vor trebui să aștepte rezultatul celui de-al treilea meci din cadrul Grupei B, ce va avea loc în această seară, cu începere de la ora 19.40.

  • SCM Craiova - ACS U-BT 21-13
  • CSO Voluntari - ACS U-BT 13-21
  • 19.40 SCM Craiova - CSO Voluntari 

---------------------------------------

Echipa noastră de 3x3 a reușit să se califice la Turneul Final, U-BT clasificându-se pe poziția a 12-a în urma participării la patru din cele 13 turnee Sport Arena Streetball.

Sportivii noștri au reușit să acumuleze 167.980 puncte, acestea venind de la turneele de la Cluj (62.940), Băneasa (17.780), Râmnicu Vâlcea (27.820) și Timișoara (59.440). 

Întrucât două dintre echipele mai bine clasate, respectiv CSM Ploiești și CSU Ploiești, nu au participat la numărul minim de turnee cerut de formatul competiției, U-BT va intra în Turneul Final de pe poziția a 10-a. 

Celelalte echipe calificate sunt CS Rapid București, SCM Craiova, CSU Știința București, BC CSU Sibiu, ABC Athletic Constanța, CSM Oradea, CSO Voluntari, CS Cuza Sport Brăila, CSM Sighetu Marmației, CS Phoenix Galați și BCMU FC Argeș CSM Pitești. 

Turneul Final va avea loc în acest week-end, la Târgu Jiu. Echipa noastră, ce va fi formată la acest turneu din Mihai Racovițan, Călin Vasile și Alexandru Berca, a fost distribuită în Grupa B, alături de SCM Craiova și CSO Voluntari, urmând să joace cu aceste două formații sâmbătă, la ora 11.40 și, respectiv, 17.20. Primele două clasate se califică în sferturile de finală ale competiției. Meciurile eliminatorii se dispută duminică.

Parteneri