imagine articol

2 la sută pentru U-BT: Ajută-ne să creștem sănătos generația de mâine!

U-BT este mult mai mult decât o echipă de baschet înscrisă în Liga Națională, este o structură ce cuprinde 20 de antrenori și 500 de copii și juniori ce practică acest sport. Efortul financiar este unul deosebit și am putut ajunge la aceste cifre doar datorită sponsorilor noștri. Începând cu anul 2013, U-BT a devenit Club Sportiv de Utilitate Publică, certificându-se în acest fel eforturile continue de educare și implicare civică.

Ne poți ajuta și tu, chiar fără să apelezi la propriul buzunar! Direcționează către U-BT 2 la sută din impozitul anual plătit de tine, iar copiii și juniorii noștri vor beneficia de echipament mai performant, de condiții mai bune în deplasări, de cantonamente fără lipsuri, de săli de antrenament puse la punct.

Ajutând clubul U-BT, ajuți noua generație de tineri care crește sub ochii noștri să aibă parte de o educație completă prin sport, de echilibru, de forță și judecată limpede, de spirit de echipă și competitivitate!

Dacă ești părintele unui mic baschetbalist sau ești suporterul campioanei României din 2011, alege să direcționezi 2 la sută din impozitul anual deja plătit de tine către structura de copii și juniori a clubului!

Cum să direcționezi 2 la sută către U-BT?

1. Dacă în 2016 ai avut venituri doar din salarii și asimilate acestora, descarcă de aici și tipărește Formularul 230, "Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual". Formularul este deja completat cu datele clubului, la cap. II alin. 2. Trebuie doar să completezi, la cap. I, cu majuscule, datele tale personale. Apoi semnează și scrie data. La mențiunea "Suma" se poate completa cu suma admisă a fi virată, în baza fișei fiscale, iar in situația în care nu cunoști suma care poate fi virată nu vei completa suma, caz în care organul fiscal va calcula și va vira suma admisă conform legii. Instrucțiunile pentru completare le poți descărca de aici.

Formularul trebuie depus sau trimis prin poștă la registratura organului fiscal de care aparții cu domiciliul (Administrația Finanțelor Publice). Data limită este 25 mai 2017 (data înregistrării sau a poștei)! Găsești aici adresele administrațiilor fiscale din județul Cluj.

2. Dacă în 2016 ai avut venituri (și) din alte surse (activități independente, proprietate intelectuală, cedarea folosinței bunurilor etc), înseamnă că trebuie să declari aceste venituri prin Formularul 200, "Declarație specială privind veniturile realizate" (descarcă de aici). Găsești aici instrucțiunile de completare.

Pe lângă completarea conform obligațiilor legale ce îți revin, completează la capitolul III, "DESTINAȚIA SUMEI REPREZENTÂND 2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL NET ANUAL", punctul "Susținerea unei entități nonprofit" cu datele noastre, adică:

  •     Denumire entitate non-profit: A.C.S. U-BT CLUJ-NAPOCA
  •     Cod de identificare fiscală al entității non-profit: RO18906504
  •     Cont bancar IBAN: RO03BTRL01301205B00462XX

Trimiterea / depunerea se face ca la punctul 1, până cel târziu 25 mai 2017.

Pentru orice nelămuriri, trimite-ne un mail pe adresa office@u-bt.ro.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit