imagine articol

U-BT pentru Andreea! O minge semnată de campionii din 2011 a fost scoasă la licitație

Un suporter mărinimos ne-a donat o minge semnată de echipa care a câștigat titlul în 2011, după acel meci istoric cu CSU Asesoft Ploiești. Gestul o are în prim plan pe Andreea Badiu, tânăra elevă de 18 ani, bolnavă de leucemie.

Astfel, mingea a fost scoasă la licitație pe pagina de facebook U-BT Cluj-Napoca. Licitația pornește de la suma de 500 de lei și se va încheia luni, 28 martie, la ora 20:00. 

Persoana care va câștiga licitația trebuie să trimită banii în contul deschis pe numele mamei la Banca Transilvania: RO84BTRL01301201557820XX. În cele din urmă, este necesară o dovadă a plății, care să fie trimisă într-un mesaj privat pe pagina noastră de facebook. 

Andreea este elevă a Colegiului Național ,,George Coșbuc” în clasa a-XII-a. La școală studiază științele naturii, dar are și o pasiune deosebită. Încă de mică a fost atrasă de artă, așa că pictează pe materiale textile. Talentul Andreei poate fi remarcat pe haine, dar și pe încălțăminte. Tânăra provine dintr-o familie frumoasă, cu trei copii, fratele ei fiind fost junior la Academia U-BT.

Clubul nostru a mai desfășurat campanii caritabile pentru sprijnirea Andreei, însă e nevoie în continuare de ajutor! 

Donaţiile se pot face:

• în contul RO84BTRL01301201557820XX, deschis pe numele mamei, Badiu Maria
• prin transfer BTpay pe numărul de telefon al mamei: 0740790675. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit