imagine articol

U-BT pentru Andreea!

Sărbătorile de iarnă aduc, de cele mai multe ori, bucurie în sufletul oamenilor. Din păcate, pentru o familie din Cluj-Napoca nu a fost așa. Pe data de 28 decembrie, Andreea Badiu, în vârstă de numai 18 ani, a primit un diagnostic crunt. Este bolnavă de leucemie limfoblastică acută de tip B, iar viața tinerei și a rudelor s-a schimbat dramatic.

Andreea este elevă a Colegiului Național ,,George Coșbuc” în clasa a-XII-a. La școală studiază științele naturii, dar are și o pasiune deosebită. Încă de mică a fost atrasă de artă, așa că pictează pe materiale textile. Talentul Andreei poate fi remarcat pe haine, dar și pe încălțăminte. Tânăra provine dintr-o familie frumoasă, cu trei copii, fratele ei fiind fost junior la Academia U-BT.

Eleva se află într-o situație dificilă și considerăm că este de datoria noastră să oferim o mână de ajutor. Andreea a început deja tratamentul, însă are nevoie de sprijin pentru a se face bine.

Cei care donează minim 100 de lei și pun la detaliile plății “U-BT pentru Andreea” vor intra automat într-o tombolă, iar premiul va fi un fotoliu puf pocket "U" din magazinul nostru.

Donaţiile se pot face:

  • în contul RO84BTRL01301201557820XX, deschis pe numele mamei, Badiu Maria
  • prin transfer BTpay pe numărul de telefon al mamei: 0740790675. 

Pentru a participa la tombolă, cei care donează sunt rugaţi să trimită dovada plăţii pe adresa de e-mail nepasa@u-bt.ro, iar câştigătorul va fi anunţat pe 20 ianuarie 2022. 

Împreună o ajutăm pe Andreea să se facă bine.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTransylvania Recovery CenterReco SportConsiglieri