imagine articol

U17: Argint la Galati

Echipa noastra de U17 a devenit vicecampioana nationala dupa ce a pierdut ultimul meci, in compania gazdelor de la Phoenix Galati. Galatenii s-au impus cu 71-67 (20-22, 17-15, 17-11, 17-19) si au castigat medaliile de aur, revansandu-se pentru titlul pierdut la Cluj-Napoca, la categoria Under 16.Marcatorii echipei noastre, antrenate de Razvan Cenean, au fost Kuti 24 (8 rec., 2 p.d., 3 interceptii, 2 capace), Dragoste 11 (5 rec., 1 p.d., 1 interceptie), Gheorghe 9 (9 rec., 1 p.d., 2 capace), Ciotlaus 7 (3 rec., 1 p.d., 1 interceptie), Petris 6 (1 rec., 2 p.d.), Pogacean 5 (13 rec.), Cuibus 3 (2 rec., 1 p.d.), Florea 2.

Declaratii:

Razvan Cenean (antrenorul principal al echipei de  U17): "A fost un meci in care am jucat relativ bine insa  am ratat multe aruncari libere si am gresit in momentele decive. Ne-am fi dorit mai mult insa ne bucuram pentru aceasta medalie si speram ca anul viitor sa fie mai bine. Pentru o mare parte dintre baieti urmeaza Turneul Final la U 18, in perioada 6 - 10 iunie unde speram sa luam o noua medalie".Vlad Cuibus (jucator "U" Mobitelco BT Cluj - Napoca): "A fost un meci destul de greu pe care trebuia sa il luam mai in serios, sa ne aparam mai bine pentru a putea castiga. Suntem destul de suparati, ne-am fi dorit sa luam medaliile de aur, insa asta este situatia, ne multumim acum si cu argintul. Speram ca la U 18 sa fie mai bine".

Bogdan Pogacean (jucator "U" Mobitelco BT Cluj - Napoca):" A fost un turneu greu, iar in ultimul meci care a decis campioana, am jucat destul de bine insa din pacate pe final am cedat, am ratat destul de mult. Pana la urma este o medalie si ne bucuram de ea. Urmeaza Turneul Final la U 18, in iunie unde speram sa ne clasam pe podium".

Mirel Dragoste: (jucator "U" Mobitelco BT Cluj - Napoca): "Am inceput bine turneul cu doua victorii impotriva celor de la Timisoara si Magic Champions Bucuretsi, iar in meciul decisiv pentru medaliile de aur am jucat de la egal la egal cu echipa gazda. A fost un meci foarte echilibrat, insa din pacate am cedat pe final. Sigur ca ne-am fi dorit sa luam aurul pentru a ne pastra titul de anul trecut de la U 16 insa e bine pentru ca pana la urma am luat o medalie. Speram ca la Turneul Final de U18 sa luam medaliile de aur pentru ca este o competitie importanta".

- best five: Casian Todorov (CSS Bega Timisoara), Kuti Nandor ("U" Mobitelco BT Cluj - Napoca), Daniel Tudorache(Phoenix Galati), Bogdan Pogacean ("U" Mobitelco BT Cluj - Napoca), Raul Covaciu (CSS Bega Timisoara).

- cel mai bun recuperator: Bogdan Pogacean ("U" Mobitelco BT Cluj - Napoca): 12 recuperrai/ meci

- MVP: Valentin Popa (Phoenix Galati)

- cel mai bun pasator: Casian Todorov (CSS Bega Timisoara)

- cosgeterul turneului: Daniel Tudorache (Phoenix Galati)

- titlul fair-play: Caius Covrig (Magic Champions Bucuresti)

Parteneri