imagine articol

Război în toată regula în Parcul Central!

Clubul nostru a participat vineri seara cu două echipe, una de U13 și una de U14, la prima ediție din acest an a acțiunii ”Marea Bulgăreală”.

Organizatorul acțiunii, Scena Urbană, alături de clubul nostru și de Minorswing Hammocks, au adunat peste 50 de tineri și copii la o bulgăreală pe cinste în Parcul Central. Între cele două reprize de ”lupte”, participanții au fost cinstiți cu un ceai fierbinte și specialități de ciocolată.

A fost doar un prim episod, limitat de stratul subțire de zăpadă, însă sperăm că vremea o să ne ajute și vom putea organiza cât mai multe astfel de reprize de bulgăreală!

Cu această ocazie, s-a lansat și Concursul de Oameni de Zăpadă, care va avea un juriu surpriză și premii pe măsură: poza câștigătoare va primi un hamac, oferit în parteneriat cu Minorswing Hammocks. Pozele cu oamenii de zăpadă realizați anul acesta se pot trimite pe mail, la adresa info@scenaurbana.ro, sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook.

Concursul se va desfașura până la finalul lunii februarie, iar câștigătorul va fi desemnat prin votul publicului. Oamenii de zăpadă realizați în cadrul reprizelor de Marea Bulgăreală vor primi din start un avans de 5 aprecieri.

Mulțumim Scena Urbană și Minorswing Hammocks!

Parteneri