imagine articol

Primul "U" Mobitelco Basketball Camp - Invata cu noi!

Clubul "U" Mobitelco va organiza in premiera un camp dedicat copiilor inalti si atletici care isi doresc sa invete baschet cu cei mai buni  antrenori din tara la nivel de juniori. Campul ce va fi organizat la Cluj-Napoca in ianuarie 2013, se va adresa copiilor nascuti in anii 1996-2000 si va fi coordonat de antrenorul echipei de seniori a clubului "U" Mobitelco, Niksa Bavcevic. Nu conteaza daca ai mai jucat sau nu baschet, daca ai mai facut sau nu sport. Este important sa ai peste 1.87 metri inaltime, iar daca te indrepti spre 2 metri e si mai bine, sa fii atletic si sa iti doresti sa inveti sa joci baschet.Campul "Invata cu noi" va fi organizat  in perioada 3-5 ianuarie. Copiii vor avea programate cate doua antrenamenete pe zi, timp in care vor avea ocazia sa ii convinga pe antrenorii nostri ca merita sa faca parte din familia "U" Mobitelco. In 5 ianuarie participantii vor putea asista la meciul dintre "U" Mobitelco BT Cluj Napoca si CSM Oradea din Cupa Romaniei.Nu exista taxa de participare la camp, mai mult clubul nostru va asigura toate cheltuielile legate de cazare, masa si transport al copiilor! La finalul campului, copii vor primi un cadou  din partea clubului.Invata cu noi!

Pentru inscrieri si alte detalii va rugam sa ii contactati pe antrenorii nostri, Horia Pascu (0745.084.247), George Osan (0748.407.664), Razvan Cenean (tel. 0734.552.441) sau Ionela Haba (ofiter de presa al clubului - tel 0748.552.996)

In sectiunea video gasiti o declaratie a lui Niksa Bavcevic, antrenorul principal al echipei de seniori, despre campul "Invata cu noi".

Parteneri