imagine articol

Participăm la DKKA Easter International Trophy Ungaria

Clubul nostru participă în aceste zile la turneul amical internațional DKKA Easter International Trophy, ce se desfășoară în Ungaria, la Fehérvàr, în organizarea academiei David Kornel. 

La turneu participă nouă echipe din șase țări, respectiv Valencia și Joventut Badalona din Spania, gazdele de la DKKA și o selecționată a Budapestei din Ungaria, Alba Berlin din Germania, Partizan Belgrad din Serbia, KK Rudes din Croația și Helios Suns, din Slovenia. 

Formatul puternicului turneu presupune ca fiecare echipă să aibă în componență jucători din generațiile 2003 (maxim 2 jucători), 2004 și 2005. 

U-BT a deplasat în Ungaria un lot format din Răzvan Bota, Vladimir Georgescu, Darus Coste, David Lăpuște, Radu Hanga, Flaviu Abrudean, Dragoș Pop, Andrei Pallo, Andrei Dardai, Tudor Somăcescu, Octavian Farcaș și Robert Cristescu, antrenori fiind Horia Pascu și Alexandru Irimia. Echipa este însoțită de fizioterapeutul Vlad Mihăilă.

U-BT a fost distribuită în Grupa C, alături de Joventut Badalona și Helios Suns. 

Primul meci are loc astăzi, cu începere de la ora 14 (ora României), în compania celor de la Helios Suns, al doilea meci fiind programat pentru ora 20. Mâine și duminică vor avea loc jocurile pentru clasament. 

Jocurile pot fi urmărite online pe pagina de facebook a organizatorilor - CLICK AICI.

HORIA PASCU, antrenor U-BT:

”Suntem onorați că am fost invitați de cei de la Academia David Kornel la acest turneu internațional, de fiecare dată când echipele noastre participă la un turneu internațional, crește valoarea individuală a jucătorilor, dar și a echipei, este benefic pentru noi, ca și club. Am venit cu 12 jucători de la trei echipe diferite de juniori ale clubului nostru, șase sportivi din 2004, patru din 2005 și doi din 2003. Sperăm să facem o figură frumoasă, în compania unor adversari foarte puternici!” 

UPDATE: Înfrângere în primul meci

U-BT a cedat primul joc, în compania celor de la Helios Suns. Slovenii au dominat jocul încă din start, doar în ultimul sfert reușind sportivii noștri să revină în joc. 

  • Helios Suns - U-BT Cluj-Napoca 77-59 (21-12, 28-12, 18-10, 10-20)

______________________________

UPDATE 2: Am cedat și în jocul al doilea

U-BT a pierdut și cel de-al doilea meci al primei zile a turneului, în fața spaniolilor de la Joventut Badalona. 

  • Joventut Badalona - U-BT Cluj 81-50 (15-12, 30-21, 16-5, 20-12)

______________________________

UPDATE 3: Victorie cu Partizan Belgrad

A venit și prima victorie la turneul amical din Ungaria, în compania echipei sârbe Partizan Belgrad. După un început de joc sub semnul echilibrului, sportivii noștri au dominat și s-au desprins decisiv în secvența a treia. 

  • Partizan Belgrad - U-BT Cluj-Napoca 60-82 (15-14, 9-14, 17-30, 19-24)

______________________________

UPDATE: Încheiem turneul cu o înfrângere

Echipa noastră a terminat turneul amical de la Fehervar cu o înfrângere în fața croaților de la KK Rudes.

  • KK Rudes - U-BT Cluj-Napoca 82-65 (15-19, 23-19, 21-21, 23-6)

Parteneri