imagine articol

Juniorii au participat la un workshop de educație juridică

Al patrulea workshop dedicat Academiei U-BT a avut loc ieri, iar tema abordată a fost educația juridică. Juniorii și antrenorii noștri au intrat în dialog cu Judecătorul Cristi Danileț despre legi, drepturi și îndatoriri, organizarea statului și modul de funcționare al justiției, precum și despre implicațiile legale ale unor activități precum traficul și consumul de narcotice, bullying sau cyberbullying.

De asemenea, juniorii Academiei U-BT au simulat un proces penal cu toate părțile implicate: judecători, grefier, procurori, avocați, martori și inculpați.

Workshop-ul a fost transmis pe pagina de Facebook a clubului și poate fi urmărit aici.

Mulțumim pe această cale judecătorului Cristi Danileț pentru deschiderea, implicarea, modul de prezentare și tot suportul oferit!

 
+ 2

Începând cu anul 2019, am extins implicarea Academiei U-BT și în afara sferei baschetbalistice, într-o abordare integrată, complexă și profesionistă a programelor de juniori. Anul trecut, juniorii noștri au participat la trei workshop-uri menite să îi dezvolte atât din punct de vedere sportiv, cât și personal: Prevenția accidentărilor și recuperarea după efort, Importanța nutriției în viața unui sportiv, Instincte - emoții – sentimente.

Al patrulea workshop dedicat Academiei U-BT a avut loc ieri, iar tema abordată a fost educația juridică. Juniorii și antrenorii noștri au intrat în dialog cu Judec[torul Cristi Danileț despre legi, drepturi și îndatoriri, organizarea statului și modul de funcționare al justiției, precum și despre implicațiile legale ale unor activități precum traficul și consumul de narcotice, bullying sau cyberbullying.

De asemenea, juniorii Academiei U-BT au simulat un proces penal cu toate părțile implicate: judecători, grefier, procurori, avocați, martori și inculpați.

+ 4

Parteneri