imagine articol

Gyorgy Grunwald, antrenor la juniorii "U" Mobitelco

Fostul jucator al Clujului, Gyorgy Grunwald, se va ocupa de pregatirea copiilor si juniorii de la clubul nostru. Din toamna, Grunwald va incepe cursurile de initiere in baschet intr-o noua locatie din Cluj, insa pana atunci acesta lucreaza impreuna cu Mioara Iurian, la baby si minibaschet. 

Gyorgy Grunwald are 36 de ani si a jucat timp de 12 ani in Divizia A, la Cluj (1995 - 2003) si la CSU Sibiu (2003- 2008). Acesta s-a retras din activitatea sportiva in 2008. La Sibiu a antrenat copii, pana la revenirea la Cluj, la un club privat.

Gyorgy Grunwald: "Sunt bucuros ca am revenit la Cluj, la echipa la care m-am consacrat ca jucator, sunt onorat sa lucrez ca antrenor la "U" Mobitelco. Din toamna, voi incepe cu grupe de initiere, iar pana atunci particip la antrenamentele de la baby si minibaschet ale Miorei Iurian, iar apoi in vara voi participa la Liga Nationala de la Basov, pentru a acumula cat mai multa experienta".Mircea Cristescu: "Gyorgy Grunwald a fost un baschetbalist de valoare, care s-a format la Cluj, iar revenirea lui la Cluj coincide cu planurile noastre de dezvolare a clubului la nivel de copii si juniori. Sunt convins ca vom avea o colaboarare foarte buna impreuna".

Parteneri