imagine articol

EKO Serbia Basketball Camp 2016, la final

Peste 30 de juniori ai clubului nostru, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, însoțiți de antrenorii Horia Pascu, Sergiu Popa, Branko Cuic și Agnes Jakab, au participat la EKO Serbia Basket Camp, ce s-a desfășurat în resortul montan Kopaonik între 17 și 24 iulie.

Sportivii noștri au avut parte de ședințe de antrenament susținute de antrenori celebri ai baschetului plav, precum Zoran Topić, director BC Hemofarm Vrșeț, Goran Tadić, coordonator BC Partizan Belgrad și echipa națională a Serbiei, la fel ca Vlada Jovanović, Dušan Gvozdić de la BC Hemofarm, Aleksandar Nikitović de la Steaua Roșie Belgrad, Danilo Ivanović, de la BC Partizan sau Neven Nikolić, de la BC Cibona Zagreb. De asemenea, în staff mai sunt o serie de antrenori de la echipele de juniori ale cluburilor Partizan Belgrad.

Astăzi, delegația U-BT s-a întors în țară, iar copiii vor avea parte de o binemeritată vacanță.

HORIA PASCU, antrenor U-BT:

”Ne bucurăm foarte mult pentru că am participat cu un număr atât de mare de sportivi la acest camp. A fost o experiență extraordinară și pentru noi, ca antrenori, dar și pentru copiii. Organizarea a fost excelentă, cei aproximativ 100 de copiii fiind împărțiți în cinci grupe, în funcție de valoare și anul nașterii. Am avut ocazia să întâlnim mulți antrenori renumiți în Serbia, atât de la școli renumite de juniori, cum ar fi Partizan Belgrad, cât și antrenori de seniori. Am învățat o mulțime de lucruri aici și sperăm să revenim!”

Parteneri