imagine articol

Comportament în social media, un nou workshop dedicat Academiei U-BT

Clubul nostru anunță un nou workshop dedicat Academiei U-BT, de această dată abordând subiectul rețelelor sociale și gestionarea prezenței online. În contextul unui proces de digitalizare continuă, este extrem de important ca tinerii să înțeleașă atât aspectele pozitive, cât și riscurile la care se expun prin acțiunile din mediul online și, de asemenea, cum pot utiliza rețelele sociale ca resursă valoroasă de informare și promovare.

Workshop-ul este dedicat juniorilor Academiei U-BT și va avea loc luni, 2 martie, începând cu ora 17.00, în sala de conferințe din BTarena și va fi susținut de către Elena Cîrîc.

Elena Cîrîc este blogger din 2008, de pe vremea când blogging-ul era la modă. Timp de câțiva ani a condus un departament de social media în cadrul celei mai premiate agenții de digital de la noi (vă poate spune, printre altele, povestea din spatele hashtag-ului #TraiascaCapraVecinului)

A fost voluntar la Jocurile Olimpice de la Rio și e membră fondatoare a Gaștii lui Coubertin, un ONG care susține voluntariatul sportiv.

În prezent se ocupă de business development în cadrul unui start-up de tehnologie pentru publicitatea outdoor, TPS Engage. Platforma publicitară se concentrează pe a face publicitatea digitală Out-Of-Home mai dinamică, eficientă și transparentă, servind conținutul potrivit la momentul potrivit pentru persoanele potrivite.

Începând cu anul 2019, am extins implicarea Academiei U-BT și în afara sferei baschetbalistice, într-o abordare integrată, complexă și profesionistă a programelor de juniori. Scopul este de a crea și dezvolta atât sportivi de succes, cât și oameni responsabili, echilibrați și implicați. Până în present, workshop-urile au atins următoarele teme:

• Prevenția accidentărilor și recuperarea după efort

• Importanța nutriției în viața unui sportiv

• Instincte - emoții – sentimente

• Educație juridică

Parteneri