imagine articol

Andrei Cupșa, junior crescut la Academia U-BT, va merge la liceu în Statele Unite

Un nou baschetbalist crescut la Academia U-BT a fost remarcat de străini. Este vorba de Andrei Cupșa, cel care a primit o bursă de la un liceu din Statele Unite. Andrei va studia pentru următorii trei ani la North Cross School, un liceu din orașul Roanoke, statul american Virginia. 

Americanii l-au urmărit pe Andrei evoluând în meciurile de la U-BT și i-au oferit o bursă pe linia de baschet. Cupșa este unul dintre cei mai de perspectivă jucători ai generației 2005 și a fost angrenat în acțiunile naționalei de juniori. 

Andrei Cupșa: 

Simt că este un pas important pentru mine și pentru evoluția mea ca baschetbalist. U-BT va rămâne clubul meu de suflet, locul unde am învățat să fiu ceea ce sunt astăzi. Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor de la care am învățat tot ceea ce știu. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor de echipă, alături de care am trăit atâtea momente frumoase. Sper să vă fac mândri de mine în continuare! 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit