imagine articol

Academia U-BT în sezonul 2024-2025

Sezonul viitor va aduce mai multe schimbări pentru Academia U-BT. Principalul aspect este legat de faptul că juniorii noștri vor fi din nou angrenați în EYBL. Mai exact, formațiile U15 și U16, care au impresionat anul trecut pe plan intern, vor lua parte în această puternică întrecere internațională.

La fel ca în sezonul precedent, antrenorul coordonator al Academiei U-BT este Milorad Perovic. Pe de altă parte, s-au schimbat câțiva dintre antrenorii care vor conduce loturile noastre, după cum urmează:

Mihai Popa va fi antrenorul echipei U13, acolo unde vom avea înscrise două formații. Cea de-a doua echipă va fi antrenată de către Mioara Iurian și Andrei Cosma. De precizat faptul că juniorii din a doua echipă sunt născuți în anul 2013, urmând să joace și la U12.

Tot două formații vom avea înscrise și la U14. Prima echipă va fi pregătită de către Horia Pascu, iar Flavius Lăpuște va antrena cea de-a doua formație.

Generația care a cucerit titlul în 2024 va continua munca alături de Mihai Racovițan la categoria U15. Și baschetbaliștii născuți în anul 2009 merg mai departe cu Dragan Torbica, la categoria U16. De asemenea, Sergiu Popa va pregăti loturile U17 și U18. 

Nu în ultimul rând, la etapele de inițiere avem program și antrenori disponibili în mai multe săli din Cluj-Napoca. Informații în acest sens pot fi găsite printr-un click AICI.

Parteneri