imagine articol

Academia de Baschet U-BT, în vizită la Real Madrid

Astăzi a plecat la Madrid o delegație a clubului nostru, formată din Mircea Cristescu, vicepreședintele U-BT și Branko Cuić, team manager U-Banca Transilvania, la invitația lui Alberto Angulo, directorul Academiei de Baschet Real Madrid.

Invitația a venit în urma vizitei directorului prestigioasei școli spaniole de baschet la clubul nostru, ce a avut loc în luna februarie a acestui an.

BRANKO ĆUIĆ:

Thumbnail

”La invitația celor de la Real Madrid, avem posibilitatea unei viitoare colaborări cu Academia de Baschet a celor de la Real Madrid, avem posibilitatea sa vedem cum este organizat clubul lor. Suntem mândri că un nume atât de mare ca și Real Madrid manifestă interes pentru clubul nostru. Noi suntem invitați acolo, este un lucru bun pe planul imaginii, iar imaginea clubului nostru este foarte importantă pentru noi. Cu siguranță vom avea numai de învățat din această experiență și sper să fie o colaborare sănătoasă și de lungă durată. Personal, voi profita de această ocazie și voi participa, ca spectator, la antrenamentele echipei mari de la Real Madrid, conduse de Pablo Laso”.

MIRCEA CRISTESCU, vicepreședinte U-BT:

Thumbnail

”Eforturile făcute de noi în ultimii ani se pare că au atras atenția marilor cluburi din Europa. Cei de la Real Madrid au fost in vizită la noi, apoi am fost invitați la puternicul turneu de U16 de la Székefehérvár, acolo unde au participat nume mari din baschetul european juvenil, respectiv Partizan Belgrad, Cibona Zagreb, Real Madrid, Stellaazzura Roma, Bayern Munchen, adică marile școli de baschet din Europa. Acum, răspundem la invitația celor de la Real Madrid de a-i vizita și apoi vom vedea în ce variantă vom colabora, sperăm să reușim să punem la punct un parteneriat pe termen lung”.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit