imagine articol

34 de copii și patru antrenori U-BT, la EKO Serbia Basketball Camp

O serie de juniori ai clubului nostru, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, însoțiți de antrenorii Horia Pascu, Sergiu Popa, Branko Cuic și Agnes Jakab, participă la un camp de vară în Serbia.

EKO Serbia Basket Camp se desfășoară în resortul montan Kopaonik, cei 34 de sportivi U-BT participând în cea de-a treia serie, între 17 și 24 iulie.

Camp-ul se axează pe dezvoltarea abilităților individuale ale sportivilor, însă pune accent și pe dezvoltarea extra-baschetbalistică a copiilor.

Din staff-ul tehnic al EKO Serbia Basket Camp fac parte antrenori celebrii ai baschetului plav, precum Zoran Topić, director BC Hemofarm Vrșeț, Goran Tadić, coordonator BC Partizan Belgrad și echipa națională a Serbiei, la fel ca Vlada Jovanović, Dušan Gvozdić de la BC Hemofarm, Aleksandar Nikitović de la Steaua Roșie Belgrad, Danilo Ivanović, de la BC Partizan sau Neven Nikolić, de la BC Cibona Zagreb.
De asemenea, în staff mai sunt o serie de antrenori de la echipele de juniori ale cluburilor Partizan Belgrad.

Camp-ul are parte și de o serie impresionantă de invitați, baschetbaliști profesioniști precum Aleksandar Pavlović (Panathinaikos Atena), Luka Mitrović (Steaua Roșie Belgrad), Joffrey Lauvergne (Denver Nuggets, NBA), Nikola Milutinov (Olympiacos Pireu), Milenko Tepić (PAOK Salonic), dar și fostul nostru jucător, Ivan Žigeranović.

Parteneri