imagine articol

U-BT deschide turneul U20 de la Cluj-Napoca printr-o victorie

U-BT și-a respectat statutul în primul meci al turneului U20 care se desfășoară în această perioadă la Cluj-Napoca. Baschetbaliștii lui Horia Pascu au răpus-o pe ABC Laguna București cu scorul de 85-72. Meciul a avut loc vineri, la BTarena.

Echipa noastră a strălucit din punct de vedere ofensiv încă din primul sfert, în care a izbutit nu mai puțin de 29 de puncte. În schimb, bucureștenii au marcat doar 18. Astfel, U-BT a pornit cu un avantaj și a intrat la cabine sub adăpostul a 12 puncte, 47-35. Clujenii au controlat partida și au ajuns în cele din urmă la al treilea succes stagional. 

Turneul U20 din luna decembrie este împărțit, programând etape săptămânale. Această modificare este cauzată de faptul că, în această perioadă, juniorii susțin tezele școlare specifice primului semestru. Drept urmare, săptămâna viitoare, U-BT va da piept cu Știiința București.

Horia Pascu, antrenor principal U-BT U20

Ne bucură faptul că am câștigat. Am avut momente bune de joc, în care mingea a mers chiar frumos, dar au existat și momente slabe. Un aspect care mă deranjează este faptul că am avut foarte multe mingi pierdute, 30, ceea ce este enorm. Sperăm în meciul următor să nu mai facem atâtea greșeli în atac și să fim mai exacți în apărare. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit