imagine articol

Juniorii noștri au câștigat AJB Trophy 2021

Echipa U20 a clubului nostru și-a făcut încălzirea pentru noul sezon prin participarea la AJB Trophy. Această competiție, organizată de către Asociația Județeană de Baschet Cluj, unește împătimiții sportului cu mingea la coș din Cluj-Napoca și nu numai, care dispută un turneu devenit deja o tradiție. La actuala ediție au participat și juniorii pregătiți de Horia Pascu și Mihai Racovițan. Aceștia au reușit să se impună în finala competiției.

Ultimul act s-a disputat vineri în Sala Gheorghe Roman din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, iar băieții noștri au trecut de formația No Name, cu scorul de 65-63. Meciul a fost aprig, adversari pentru juniori fiind antrenorul clubului nostru, Gyuri Gruwnald sau fostul jucător și preparator fizic al U-Banca Transilvania, Nicolae Foalea. Totuși, U-BT a fost mai puternică pe final și a obținut victoria.

Formația U20 va începe în curând competițiile oficiale și va participa și în European Youth Basketball League.

Horia Pascu, antrenor U-BT U20:

Mă bucur că am avut ocazia să jucăm la AJB Trophy și îi felicit încă o dată pe toți cei implicați în organizare. Chiar dacă în finală nu am făcut cel mai bun meci al nostru, ne bucurăm că am reușit să câștigăm și să aducem la club primul și sperăm nu ultimul trofeu al sezonului. Așteptăm cu nerăbdare începerea oficială a campionatelor de juniori la U18 și U20 și sperăm ca această competiție să ne fie benefică mai departe. Vreau să îi felicit și pe ceilalți componenți ai echipei noastre care nu au jucat în seara aceasta. De asemenea, felicitări merg către echipa No Name, care a făcut un meci solid și putea la fel de bine să iasă câștigătoare. Haide U!

Parteneri