imagine articol

U18: U-BT, în Grupa 1 pentru prima fază a Campionatului Național

Campionatul Național dedicat juniorilor născuți în anul 2002, categoria Under 18 deci, se află în fața debutului în noul sezon. Conform datelor publicate de Federația Română de Baschet, ediția din acest an aliniază la start 36 de combatante.

Echipele au fost împărțite pentru prima fază a competiției în 9 grupe de câte patru echipe, urmând să joace tur-retur în cadrul a două turnee. Primul dintre ele este prevăzut a se disputa în perioada 5-6 octombrie, celălalt peste două săptămâni. Nu știm cum va evolua competiția după această primă fază, cert este că vor mai fi încă două turnee, așadar probabil se vor constitui din nou grupe de câte patru echipe, meciurile urmând să se dispute în lunile noiembrie și decembrie. Pe parcursul lunilor ianuarie - martie se va juca în sistem de etape săptămânale, 10 la număr, pentru ca Turneele Finale 1 și, respectiv, 2 să se dispute în luna mai. 

Pentru prima fază, U-BT, antrenată de Milorad Perovic și structurată în jurul echipei de Under 16 de anul trecut, va evolua în Grupa 1, alături de echipele SCM Timișoara, LPS Bihorul CSM Oradea și Wild Cats Baia Mare.

Încă nu s-au stabilit locațiile de disputare ale acestora, vom reveni cu detalii deîndată ce vor fi disponibile. Programul competiției poate fi consultat AICI.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit