imagine articol

U18: Start la Turneul Final!

Federația Română de Baschet organizează Turneul Final al categoriei Under 18 la București, în sala proprie, Arena de Baschet, în urma lipsei de solicitări venite din partea cluburilor participante. Turneul  începe astăzi și se încheie pe 8 mai.

Echipa noastră, antrenată de Horia Pascu și Branko Cuic, va face parte, în urma rezultatelor din Faza Semifinală, din Grupa A, alături de echipele Phoenix Galați, CN Aurel Vlaicu și CSȘ Târgu Jiu. Grupa B este compusă din Steaua CSM EximBank București, LPS Târgu Mureș, ACS 4Sports București și ABC Laguna București.

Se va juca fiecare cu fiecare, iar primele două clasate din fiecare grupă vor juca încrucișat în semifinale.

În secțiunea Rezultate / Program a categoriei Under 18 găsiți programul complet al jocurilor.

BRANKO ĆUIĆ, antrenor:

Thumbnail

”Am muncit din greu tot anul, am terminat sezonul fără înfrângere și am venit la București hotărâți să facem o performanță bună. Sunt mândru de băieți, pentru că aproape toți erau anul trecut pe locul 9, dar au arătat în acest sezon că pot să joace baschet de calitate și că în jocul de baschet nu e important numele, ci echipa. Ne pare rău că lipsește Camil Berculescu, el s-a operat și nu poate să își ajute colegii, dar a fost lângă noi tot anul. Sunt sigur că ceilalți jucători o să acopere lipsa lui!”

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit