imagine articol

U18: Neînvinși la finalul Fazei de Calificare!

U-BT încheie neînvinsă Faza de Calificare a categoriei Under 18, după ce sâmbătă a câștigat derby-ul Grupei 1, în deplasare la LPS Târgu Mureș. Jocul a fost unul echilibrat pe toata durata sa, însă prestația elevilor lui Horia Pascu și Branko Cuic din sfertul al treilea a înclinat balanța.

LPS Târgu Mureș - U-BT Cluj-Napoca 85-90 (19-23, 28-25, 17-26, 21-17).

ALEXANDRU KLEIN, jucător U-BT:

Thumbnail

”A fost un meci care părea ușor, mai ales că în tur am câștigat cu o diferență mare de scor, dar care s-a dovedit a fi, până la urmă, un joc dificil. Un punct slab al echipei noastre în acest meci aș putea spune că a fost lipsa box-out-ului defensiv. Din fericire, rezultatul a fost unul pozitiv, iar echipa noastră se califică în Faza Semifinală de pe prima poziție din grupă!”.

HORIA PASCU, antrenor principal:

Thumbnail

”Sunt satisfăcut de evoluția echipei noastre de U18, de la începutul sezonului și până acum, după părerea mea ne-am îmbunătățit evoluția de la un meci la altul. Mă bucur că am reușit să rămânem neînvinși și că ne-am calificat de pe primul loc la Faza Semifinala. A fost o primă fază a campionatului foarte dificilă, din cauza faptului că am avut mulți accidentați, practic noi nereușind să ne antrenăm în formulă completă niciodată”.

În cadrul aceleiași etape, au mai fost programate meciurile Mureșul Târgu Mureș - CSȘ Sibiu (se joacă în 23 decembrie) și LPS Bihorul Oradea - Bega Timișoara 76-63.

Parteneri