imagine articol

U18: Două victorii cu banca scurtată

Echipa de U18 a clubului nostru a jucat sâmbătă, 21 noiembrie, la Sala Polivalenta B, cu LPS Bihorul Oradea, ultima clasată în grupă. A fost o victorie facilă pentru baschetbaliștii antrenați de Horia Pascu și Branko Cuic, care sunt liderii Grupei 1 a Fazei de Calificare, cu maximul de puncte.

U-BT s-a impus cu 77-38 (23-7, 19-16, 16-8, 19-7), iar meciul a contat pentru Etapa a 6-a a Fazei de Calificare.

În cadrul aceleiași etape, au mai jucat Bega Timișoara cu Mureșul Târgu Mureș, iar jocul LPS Târgu Mureș - CSȘ Sibiu se va disputa miercuri, 25 noiembrie.

Astăzi, băieții lui Horia Pascu și Branko Cuic au dat piept cu Bega Timișoara în deplasare, într-un meci devansat din etapa a 9-a. Sportivii noștri au contabilizat o nouă victorie, scor 41-77 (13-20, 8-14, 8-26, 12-17).

HORIA PASCU, antrenor principal:

Thumbnail

”Am avut trei zile dificile, cu trei meciuri, două la Under 18 și unul la Liga 1, cu același lot de jucători. Din păcate, avem parte și de accidentați, dar cei care au evoluat au jucat bine. Suntem mulțumiți de experiența pe care o acumulează baschetbaliștii noștri în campionatul Ligii 1. Ne așteaptă o zi de pauză, după care vom pregăti meciul din week-end cu Mureșul Târgu Mureș, unde sper să jucăm mai bine decât în tur”.

ROLAND MANEASZ, jucător:

Thumbnail

”Poate nu au fost cele mai grele două meciuri la Under 18, dar am avut mulți jucători accidentați și doi dintre coechipierii pe care contam cel mai mult sunt plecați, Andrei Mureșan și Camil Berculescu. Cei care au jucat mai puțin până acum au avut ocazia să dovedească ce pot!”.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit