imagine articol

U18: Doar locul 4 la Turneul Final

U-BT a ratat medaliile la Turneul Final Under 18 ce se desfășoară în aceste zile, la Arena de Baschet din București. Echipa noastră, antrenată de Branko Cuic și Horia Pascu a cedat în finala mică împotriva celor de la Colegiul Național ”Aurel Vlaicu”, scor 60-86 (14-18, 17-16, 16-23, 13-29) într-un meci în care am contat doar în prima jumătate.

CASETA TEHNICĂ:

Thumbnail

De la bucureșteni au punctat frații Mainea (21 și, respectiv, 17 puncte), Avramescu 19, Bănică 9, Lungu 6, Constantin 6, Crăciunescu 4, Popescu și Oțoiu câte 2.

BRANKO CUIC:

Thumbnail

"Ținând cont de lipsa lui Berculescu şi de lotul cu care am venit la Turneul Final, cred că locul patru era maxim din ceea pe puteam obţine la Bucureşti. Camil Berculescu s-a operat de menisc cu câteva zile înainte de Turneul final. El a lipsit si în ultimul meci din grupa Semifinală, cu 4Sports, iar atunci am învins. Tot ceea ce le pot reproşa băeiţilor este faptul că au luptat 32 de minute de la egal la egal în finala mică şi apoi, în ultimele 8 minute, au renunţat la luptă. Îmi pare rău pentru băieţi pentru că am pierdut medaliile, dar echipele Steaua şi Aurel Vlaicu au jucători cu o talie mai bună, selecţia lor a fost mai bună. Mă bucur de faptul că Andrei Mureşan a ieşit cel mai bun pasator al Turneului şi a arătat că este un lider şi este un jucător de care trebuie să avem grijă".

În finala mare, Steaua CSM EximBank 1 București și-a asigurat medaliile de aur, învingând clar pe 4Sports Agronomia București, scor 93-71.

Jucătorul nostru, Andrei Mureșan a primit premiul pentru cel mai bun pasator al turneului.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit