imagine articol

U-BT U18 cedează și ultimul meci de la turneul Euroligii

U-BT U18 a pierdut ultima partidă disputată la Adidas Next Generation Tournament. Baschetbaliștii noștri au cedat la mare luptă întâlnirea cu formația Lokomotiv Kuban Krasnodar. Rușii s-au impus cu 67-71, la capătul unui joc dramatic, în care elevii lui Milorad Perovic au revenit de la 17 puncte diferență.

Lokomotiv a deschis scorul, însă clujenii au răspuns cu un parțial de 8-0, Ștefan Grasu și Alex Turdean contribuind pe tabela de marcaj. Apoi, gruparea din Krasnodar și-a impus ritmul și a terminat primul sfert în avantaj, 13-17. Darius Coste ne-a apropiat și mai puternic de adversari, însă aceștia au apăsat pedala de accelerație și au încheiat repriza sub adăpostul a 15 puncte, 27-42.

Foto: www.adidasngt.com

În cele din urmă, Lokomotiv a condus inclusiv cu 17 puncte, dar U-BT a arătat o dorință uriașă de luptă. Artizanii revenirii noastre au fost Dragoș Lungu și Modibo Diaby. Ulterior, Vlad Nistor a înscris un coș vital și am izbutit egalarea la 67. Din păcate, rușii au gestionat mai bine finalul și au obținut victoria. 

Dragoș Lungu s-a remarcat cu 19 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Modibo Diaby a strâns 12 puncte, 9 recuperări și un assist. Ștefan Grasu a contabilizat 9 puncte, 4 pase decisive și o recuperare.

Echipa U-BT U18 este susținută de Bosch România.

Foto: www.adidasngt.com
HAIDE "U"
2

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit