imagine articol

Parcurs fără greșeală pentru juniorii U18, la ultimul turneu

U-BT U18 și-a îndeplinit misiunea la ultimul turneu din campionat. Baschetbaliștii lui Horia Pascu au obținut trei victorii din tot atâtea posibile la competiția care a avut loc la BTarena, în sala B. Jucătorii noștri au fost repartizați în grupa A, unde au mai evoluat BC CSU Sibiu, CSM Târgu Mureș și CSS CSM Târgu Jiu.

În primul meci, desfășurat vineri, U-BT U18 a dat piept cu CSS CSM Târgu Jiu. Problema învingătoarei nu a fost pusă în niciun moment, astfel că alb-negrii au câștigat toate sferturile și în final s-au impus cu 91-41.

Ziua de sâmbătă a fost mai aglomerată pentru U-BT. Astfel, la ora 10:00, clujenii au înfruntat-o pe BC CSU Sibiu. Și de această dată am ieșit învingători, scor 99-53. În cele din urmă, tot sâmbătă, U-BT a depășit-o pe CSM Târgu Mureș, scor 97-60. Drept urmare, juniorii clubului nostru s-au calificat la turneul semifinal. 

Horia Pascu, antrenor principal U-BT U18

A fost un turneu reușit pentru noi, trei meciuri și tot atâtea victorii. Mă bucur că băieții s-au mobilizat, că au realizat importanța turneului, în condițiile în care primele două echipe merg la turneul semifinal. Noi ne-am calificat de pe primul loc. Sper ca evoluțiile noastre să fie din ce în ce mai solide, să fim sănătoși în continuare și să ne bucurăm de baschet. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj