imagine articol

O victorie și două înfrângeri pentru echipa U18

Baschetbaliștii U18 de la U-BT au încheiat primul turneu din acest sezon. Echipa pregătită de Horia Pascu s-a deplasat la Târgu Mureș și a terminat competiția cu un bilanț de o victorie și două înfrângeri. Totuși, tehnicianul s-a confruntat cu numeroase absențe în lot.

Astfel, U-BT a fost învinsă la mare luptă de LPS Bihorul Oradea, într-un meci desfășurat sâmbătă. A fost 74-70 pentru bihoreni. În ziua următoare, alb-negrii au pierdut partida cu CSM Târgu Mureș, scor 109-91. În ultima confruntare, U-BT a răpus-o ACS Lucky Dragons Târgu Mureș cu 109-44.

Horia Pascu, antrenor U-BT U18

A fost un turneu dificil pentru noi, pentru că nu am fost în formulă completă. Acest lucru a fost cauzat și de faptul că o parte dintre jucătorii noștri de U18 au fost selectați pentru Cupa României la seniori, aspect care ne bucură. Din păcate, am pierdut două jocuri, dar cred că dacă eram mai atenți în această dimineață, am fi putut câștiga. Din păcate nu am fost în cea mai bună formă și am pierdut. Sperăm ca la următoarele meciuri să avem mai mulți jucători de la echipa mare și să câștigăm. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj