imagine articol

Locul 5 pentru echipa U17 la finalul campionatului

S-a tras cortina și peste campionatul U17, unde echipa noastră s-a clasat pe locul 5. Baschetbaliștii noștri au depins de jocul rezultatelor și nu au obținut calificarea în semifinale, deși s-au remarcat cu un parcurs bun.

 

În primul meci, jucătorii antrenați de Horia Pascu și Răzvan Cenean au fost învinși de CSM Petrolul Ploiești, scor 91-68. Apoi ne-am luat revanșa, învingând una dintre favoritele turneului, Știința București, printr-un coș izbutit în ultima secundă de Akos Szentkuti, 85-84. Mai departe, i-am învins pe ABC CSU Sibiu cu 95-58. 

 

De asemenea, am obținut un succes și împotriva celor de la CSȘ Nr. 5 Paldors București cu 113-59. În finala pentru locurile 5-8, U-BT a depășit-o pe CSȘ Târgu Jiu cu 83-67.

 

La final, Akos Szentkuti și David Fîntînă au primit distincții, regăsindu-se în echipa ideală a turneului.  

 

Horia Pascu, antrenor U-BT U17

 

A fost un turneu interesant, cu ghilimelele de rigoare. Am avut cinci meciuri din care am câștigat patru și am terminat pe locul cinci. Asta se întâmplă când nu depinzi de tine sau de echipa ta și soarta ta este decisă de alte echipe. Am fost foarte dezamăgiți că nu am jucat semifinala, cred eu că meritam asta. Mergem înainte! Băieții au avut un turneu bun și am rămas pe parchet chiar și în lupta pentru locurile 5-8. Vrem să îi felicităm pe Mio, Andrei și pe toți băieții U13 pentru titlul de campioni naționali. Haide “U”!

HAIDE "U"
0

Parteneri