imagine articol

Infrangeri cu Bulgaria pentru "nationala" U18

Echipa nationala U18 a Romaniei, cu jucatorii nostri Mirel Dragoste si Bogdan Pogacean in componenta si pregatita de antrenorii nostri de juniori, Razvan Cenean si Horia Pascu, a disputat doua meciuri amicale in Bulgaria in compania selectionatei similare a Bulgariei. 

Sportivii de la sud de Dunare au invins in ambele partide. In primul, scorul a fost 100-49, partida in care doar Mirel Dragoste a fost folosit, acesta reusind 6 puncte, 4 recuperari si 2 pase decisive din postura de titular. In cel de-al doilea meci, castigat de bulgari cu 90-70, Mirel Dragoste a inscris 2 puncte si a cumulat 3 pase decisive si o recuperare, in timp ce Bogdan Pogacean a inscris 12 puncte, a recuperat de 3 ori si a pasat decisiv de doua ori, reusind si doua interceptii. Initial, partidele trebuiau sa se dispute in Bulgaria. In perioada urmatoare, jucatorii se vor pregati la Bucuresti pana in 26 iunie, urmand trei meciuri de pregatire in compania Georgiei, iar apoi, in 7 si 8 iulie, partide amicale in Serbia.Romania U18 se pregateste pentru Campionatul European Grupa B valorica, ce se va disputa intre 18 si 28 iulie la Strumica, in Macedonia.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit