imagine articol

Înfrângere pe final cu Steaua, după un meci dominat

U-BT a pierdut și cel de-al treilea meci din cadrul Grupei A a Turneului Final, adversară fiind de această dată Steaua CSM EximBank București.

Jocul a fost unul echilibrat, băieții lui Tudor Dumitrescu și Andrei Marchiș fiind la conducere în cea mai mare parte a timpului, chiar și la peste zece puncte.

După un start de meci bun al bucureștenilor, pe finalul primei reprize, U-BT a trecut la conducere și a păstrat două-trei posesii avans până cu trei minute înainte de final. Steliștii au fost mai atenți pe final cu aruncările libere și au reușit, astfel, să își asigure victoria.

Cu siguranță, un aport decisiv la înfrângere l-au avut cei trei jucători eliminați pentru cinci greșeli personale, respectiv David Vida, Darius Stretea și Tudor Mihai Cocaină, arsenalul ofensiv al echipei noastre fiind afectat pe finalul jocului.

Steaua CSM EximBank București - U-BT Cluj-Napoca 65-63 (15-13, 12-22, 21-19, 17-9)
Marcatori U-BT: Chioreanu 21 (6 rec., 5 int.), Cherecheș 19 (4 rec.), David Vida 15 (14 rec., 5 p.d.), Oncea 4, Bota 2 (2 rec.), Iancu 2 (1 rec., 2 p.d., 1 int.), Stretea (1 rec., 3 int.). Au mai jucat Cocaină, Zăpârțan.

Echipa noastră va juca în continuare pentru locurile 5-8, primul adversar fiind Athletic Constanța. Jocul va avea loc astăzi, de la ora 14. Celălalt meci din Grupa 5-8 este CSU Sibiu - Bega Timișoara.

Pentru medalii, se vor lupta Știința București cu ACS 4Sports Agronomia și CN ”Aurel Vlaicu” cu Steaua CSM EximBank București.

Parteneri