imagine articol

Debut cu înfrângere la Turneul Final Under 18

U-BT a început ieri cu stângul Turneul Final al categoriei Under 18, ce se dispută în aceste zile la București, la Sala Agronomia, în organizarea ACS 4Sports.

Distribuiți în Grupa A, baschetbaliștii lui Tudor Dumitrescu și Andrei Marchiș au avut un adversar foarte dificil în primul meci, care ne-a învins, de altfel, și în Faza Semifinală de două ori.

Știința București a început meciul foarte sigură pe ea, cu o apărare foarte precisă, la care băieții noștri nu au găsit cheie. De altfel, pe parcursul primelor șase minute, U-BT nu a reușit să înscrie niciun punct!

Procentajele slabe la aruncări au fost o constantă a meciului, nici Știința nu a excelat la acest capitol, însă s-a impus fără probleme.

Știința București - U-BT Cluj-Napoca 77-41 (19-6, 14-11, 23-8, 21-16)
Marcatori U-BT: Chioreanu 13 (6 rec.), Vida 9 (9 rec., 5 int.), Cherecheș 7, Stretea 6, Cocaină 4, Bota 2, Oncea (3 rec., 3 p.d.). Au mai jucat Iancu și Zăpârțan.

În celălalt meci al zilei, CSU Sibiu a cedat cu Steaua CSM EximBank București, scor 59-72.

În Grupa B, gazdele de la 4Sports au depășit Bega Timișoara, scor 72-41, iar Colegiul Național ”Aurel Vlaicu” au trecut de ABC Athletic Constanța cu 76-55.

Astăzi, U-BT va întâlni CSU Sibiu cu începere de la ora 14, iar două ore mai târziu se va juca derby-ul Grupei A dintre Steaua CSM EximBank și Știința București. Reamintim că primele două clasate din fiecare grupă se vor încrucișa în semifinale, celelalte echipe jucând pentru locurile 5-8.

Meciurile pot fi urmărite live pe pagina clubului bucureștean CLICK AICI.

FOTO: Alina Cojocaru

Parteneri