imagine articol

David Vida, selecționat în lotul național Under 18

Federația Română de Baschet a trimis pe adresa clubului nostru o convocare pe numele sportivului David Vida. Convocarea baschetbalistului nostru prevede prezența pentru pregătirea centralizată ce precede Campionatul European Under 18 Divizia B, ce se va desfășura în perioada 28 iulie - 6 august 2017, la Tallin, în Estonia.

Conform convocării, sportivul va participa la acțiunile lotului începând cu data de 18 iunie, urmând să părăsească lotul în 7 august, după încheierea competiției continentale.

În această perioadă, va avea loc o pregătire centralizată în București și vor fi programate o serie de jocuri amicale. Antrenor principal al lotului Under 18 este Milan Sokic. 

La Campionatul European Under 18 Divizia B din Estonia, România va evolua în Grupa C, alături de selecționatele Austriei, Poloniei, Azerbaijanului, Portugaliei și Israelului, echipa noastră debutând în competiție pe 28 iulie, în compania polonezilor. 

La precedenta ediție, România a avut un parcurs modest, elevii coordonați atunci de Eugen Ilie cumulând două victorii și șase înfrângeri, bilanț cu care s-a clasat pe locul 20 din 24 de competitoare. Din lotul de anul trecut a făcut parte și juniorul nostru, Camil Berculescu. 

Parteneri