imagine articol

Week-end de foc pentru echipele noastre de Under 16

Ambele noastre echipe angrenate în campionatul dedicat categoriei Under 16 vor avea parte de un sfârșit de săptămână încărcat.

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, Simona Mușat și Grunwald Gyorgy au o dublă deplasare, la Ploiești și Brăila.

Sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 13, băieții noștri vor întâlni CSU Ploiești, codașa clasamentului Grupei II-A din Faza Semifinală. Meciul contează pentru etapa a 11-a și se dispută în devans.

Duminică, baschetbaliștii noștri merg la Brăila pentru a întâlni Cuza Sport, într-un meci ce pare a fi derby-ul etapei a 9-a. Jocul va avea loc cu începere de la ora 10.

Celelalte meciuri ale etapei a 9-a sunt Ball Mangalia - CSȘ Mediaș, CSU Ploiești - Slam București și LPS Bihorul Oradea - Laguna București.

Trei meciuri în trei zile pentru U-BT 2!

Thumbnail

Dacă U-BT 1 are două partide programate în week-end, U-BT 2, formată din copii născuți 2002 și antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa au un adevărat tur de forță!

Sâmbătă, U-BT 2 întâlnește la Ploiești pe CSȘ, lanterna roșie a clasamentului Grupei IV-B de Recalificare. Meciul se dispută cu începere de la ora 10 și se joacă în devans, contând pentru etapa a 11-a.

A doua zi, baschetbaliștii noștri se deplasează în Moldova, pentru întâlnirea cu Phoenix LPS Galați contând pentru etapa a 9-a, ce va avea loc în orașul de pe malul Dunării duminică, de la ora 11.

În drum spre casă, U-BT 2 se va opri la Miercurea Ciuc, unde va juca cu CSM-VSC luni, de la ora 15.30, meciul fiind în devans din etapa a 14-a.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit