imagine articol

Week-end cu deplasări lungi pentru echipele noastre

Ambele noastre echipe ce evoluează în campionatul dedicat categoriei Under 16 au programate deplasări lungi în acest week-end.

U-BT 1, antrenată de tripleta Mihai Popa - Simona Mușat - Grunwald Gyorgy, se deplasează în capitală pentru meciul cu Laguna București. Jocul va avea loc duminică, 12 februarie, cu începere de la ora 11 și se va disputa în sala de sport a Școlii nr. 123.

În cadrul aceleiași etape a 5-a a Grupei II-A a Fazei Semifinale sunt programate jocurile Cuza Sport Brăila - BC Slam București, CSU Ploiești - CSȘ Mediaș și LPS Bihorul Oradea - MC Ball Mangalia.

Mezinii de la U-BT 2, ce luptă în Faza de Recalificare pentru un loc în barajul de accedere în Faza Finală, se vor deplasa la Craiova. Baschetbaliștii lui Horia Pascu și Sergiu Popa vor juca în Bănie cu Lions, tot duminică de la ora 11, în Sala Voința.

Celelalte meciuri ale etapei a 4-a a Grupei IV-B de Recalificare sunt Phoenix Galați - Baller Otopeni, CSȘ Ploiești - CSM-VSC Miercurea Ciuc și Bega Timișoara - CSȘ 4 București.

Ambele echipe sunt neînvinse în această fază a campionatului, însă ambele au câte un meci restant.

Parteneri