imagine articol

Vlad Moldoveanu, întâlnire cu echipa noastră Under 15

Jucătorul U-Banca Transilvania, Vlad Moldoveanu, a participat la sfârșitul săptămânii trecute la o întâlnire cu jucătorii clubului nostru din generația 2002.

Întâlnirea, una foarte informală și relaxată, s-a centrat pe experiența baschetbalistică a jucătorului nostru, format în Statele Unite ale Americii încă de la vârsta de 14 ani.

Vlad le-a împărtășit sportivilor noștri câteva secrete din viața de sportiv de performanță, cum ar fi managementul timpului, motivația pentru clădirea unei cariere baschetbalistice, înțelegerea și asumarea rolului într-o echipă, organziarea antrenamentului de perfecționare în perioada dintre sezoanele competiționale, importanța urmării unor modele / exemple în formarea ca jucător sau setarea obiectivelor pe termen scurt și lung.

Moldoveanu a pus un accent pe importanța pregătirii individuale, pe pregătirea fizică și psihică, atât la nivel de juniorat, cât și la seniori, întâlnirea încheindu-se cu o sesiune de întrebări, atât din partea antrenorilor Horia Pascu și Sergiu Popa, cât și din partea sportivilor.

Această întâlnire face parte din eforturile pe care clubul nostru le face pentru a asigura tinerilor noștri sportivi acces la informații de cea mai bună calitate, pe lângă antrenamentele specifice. Amintim în acest sens ședințele de învățare a acordării primului ajutor sau cooptarea în staff-ul tehnic al juniorilor a unui preparator fizic specializat. În viitorul apropiat, secția juvenilă a clubului nostru va beneficia de serviciile unui psiholog sportiv.

VLAD MOLDOVEANU:

Thumbnail

”A fost o experiență plăcută pentru mine și sper că una benefică pentru ei. Băieții mi s-au părut foarte atenți și receptivi, iar antrenorii au pus niște întrebări foarte bune, care sper să îi fi ajutat nu numai pe ei, ci și pe băieți. M-am bucurat că putem face astfel de acțiuni și sper că i-am putut ajuta!”

Parteneri