imagine articol

Victorii categorice pentru ambele echipe de Under 16

Cele două echipe înscrise de clubul nostru la categoria Under 16 au bifat victorii categorice în week-end-ul trecut.

U-BT 1, antrenată de tripleta Mihai Popa - Simona Muşat - Grunwald Gyorgy s-a deplasat la Oradea, pentru a da piept cu LPS Bihorul, în cadrul etapei a 3-a a Grupei II-A din Faza Semifinală. Meciul nu a avut istoric, baschetbaliştii noştri începând meciul cu un ritm de care adversarul nu s-a putut ţine.

LPS Bihorul Oradea - U-BT 1 Cluj-Napoca 67-119 (14-32, 21-25, 18-31, 14-31)

Celelalte jocuri ale rundei au fost CSU Ploieşti - Laguna Bucureşti 59-56, Cuza Sport Brăila - CSŞ Mediaş şi MC Ball Mangalia - Slam Bucureşti. Este a doua victorie pentru echipa noastră în Faza Semifinală, echipa noastră având un meci amânat din motive meteorologice.

Şi U-BT 2, antrenată de Horia Pascu şi Sergiu Popa, a avut meci în deplasare, baschetbaliştii noştri jucând la Timişoara, cu CSŞ Bega. Ca şi în cazul primei echipe, băieţii noştri nu au avut probleme în a-şi adjudeca meciul.

Bega Timişoara - U-BT 2 Cluj-Napoca 37-78 (12-22, 4-19, 12-15, 9-22)

Celelalte jocuri din etapa a 2-a a Grupei IV-B din Faza de Recalificare au fost Phoenix Galaţi - CSM-VSC Miercurea Ciuc 75-46, CSŞ Ploieşti - Lions Craiova şi CSŞ 4 Bucureşti - Baller Otopeni.

A fost primul meci disputat de echipa noastră în această fază, cel din prima etapă fiind amânat datorită participării echipei noastre în European Youth Basketball League.

Parteneri