imagine articol

U16: Vremea și convocările amână debutul Fazei Semifinale

Echipele noastre de Under 16 vor începe mai târziu decât era programat Faza Semifinală, însă din motive diferite.

Mezinii de la U-BT 2, antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa au lotul văduvit de prezența a trei jucători importanți, convocați la lotul național de Under 15 al României. Este vorba de jucătorii Mihai Cârcoană, Luca Domocoș și Tudor Todea, care în perioada 12-16 ianuarie vor participa la un turneu amical în Macedonia. În aceste condiții, jocul CSȘ 4 București - U-BT 2, programat a avea loc în 15 ianuarie, se va disputa sâmbătă, 18 februarie, în sala de sport a Universității Lumina din București.

Meciul face parte din etapa 1 a Fazei de Recalificare, Grupa IV-B, rundă în cadrul căreia se mai dispută jocurile Bega Timișoara - CSȘ Ploiești, Phoenix LPS Galați - Lions Craiova și CSM-VSC Miercurea Ciuc - Baller Otopeni.

Pe de altă parte, U-BT 1, pregătită de Mihai Popa, Gyorgy Grunwald și Simona Mușat aveau programată în prima etapă a Grupei II-A din Faza Semifinală o deplasare pe malul Mării Negre, pentru jocul cu MC Ball Mangalia. Din cauza condițiilor meteo din acea parte a țării, jocul va fi amânat pentru data de 18 februarie.

Celelalte jocuri ale primei etape sunt Cuza Sport Brăila - Laguna București, CSȘ Mediaș - Slam București. Jocul LPS Bihorul Oradea - CSU Ploiești a fost, de asemenea, amânat pentru data de 4 februarie. 

Detalii complete despre categoria Under 16 găsiți în secțiunea dedicată categoriei de pe site-ul nostru.

Parteneri