imagine articol

U16: Viitorul Cluj și CSU Brașov, adversarii din etapa 3

Echipele noastre de Under 16 vor evolua în Cluj-Napoca în cadrul etapei a 3-a a Grupei 4 a Fazei de Calificare, chiar dacă una dintre ele are meci în deplasare, iar cealaltă pe teren propriu.

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, va juca pe terenul concitadinei Viitorul Cluj, în timp ce U-BT 2, pregătită de Simona Mușat, va primi vizita formației CSU Brașov.

CSȘ Viitorul - U-BT 1 va avea loc duminică, 1 noiembrie, ora 13.00, la Sala Sporturilor "Horia Demian", iar U-BT 2 va evolua cu CSU Brașov tot duminică, de la ora 13.30, la Sala "Ion Agârbiceanu" din cartierul Mărăști. În cel de-al treilea meci al rundei, CSU Sibiu primește vizita mureșenilor de la LPS.

MIHAI POPA, antrenor U-BT1:

Thumbnail

”Jucăm împotriva unei echipe pe care o respectăm, care are jucători cu certe calități individuale. Este un meci care trebuie tratat cu maximă seriozitate, chiar dacă la Turneul de Clasificare am câstigat la o diferență de 15 puncte”.

SIMONA MUȘAT, antrenor U-BT 2:

Thumbnail

"Întâlnim o echipa puternică, medaliată cu bronz la «naționalele» de anul trecut la categoria lor de vârstă. CSU Brașov este neînvinsă până acum în grupa lor. În ceea ce ne privește, sperăm sa jucăm mai bine de la meci la meci".

Parteneri