imagine articol

U16: Ultimele meciuri ale Fazei Semifinale

Echipele noastre de Under 16 se află în fața ultimelor jocuri ale Fazei Semifinale, care urmează să se încheie în acest week-end.

U-BT 1, antrenată de Horia Pascu, are programate două jocuri. Primul dintre ele este, în fapt, o restanță din etapa a 6-a, adversară fiind ultima clasată, CSU Ploiești. În meciul ce se va disputa vineri, 11 mai, cu începere de la ora 17.30 în Sala Polivalentă B, echipa noastră nu ar trebui să aibă nicio problemă. În meciul tur, U-BT 1 s-a impus în deplasare cu 91-52.

Sâmbătă, cu începere de la ora 10.30, sportivii noștri vor da piept cu liderul la zi al grupei, CSU Știința București, partida urmând a se disputa tot la Sala Polivalentă B. Meciul contează pentru ultima etapă a Fazei Semifinale. 

În funcție de rezultatele acestor două jocuri, echipa noastră poate încheia Grupa B-A pe locurile 1 sau 2, calificându-se la Turneul Final A. 

Cea de-a doua echipă  pe care clubul nostru a înscris-o la această categorie, U-BT 2, antrenată de Sergiu Popa, va juca la rândul ei pe teren propriu în ultima etapă, cu ultima clasată, CSU Ploiești. Meciul se va juca imediat după jocul dintre U-BT 1 și CSU Știința București, sâmbătă, 12 mai, cu începere de la ora 12.30, la Sala Polivalentă B. 

Indiferent de rezultatul acestui meci, U-BT 2 se va clasa pe locul 4 al Grupei B-A, calificându-se la Turneul Finla B (locurile 7-12). 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit