imagine articol

U16: Ultima etapă a Fazei Semifinale, pe teren propriu

Baschetbaliștii noștri de la categoria Under 16 se pregătesc de ultima etapă a Fazei Semifinale. U-BT va juca în runda a 10-a pe teren propriu, cu Știința București, ocupanta locului secund în Grupa A, echipă calificată matematic alături de sportivii noștri la Turneul Final. Așadar sunt toate premisele să asistăm la un meci spectaculos sâmbătă, de la ora 12, în Sala B a BTarena. 

Tot sâmbătă se vor disputa și celelalte jocuri ale etapei, respectiv SCM Timișoara - Steaua București și LPS Bihorul CSM Oradea - CSȘ Târgoviște. 

Indiferent de rezultatele ce se vor înregistra, echipele calificate la Turneul Final vor fi U-BT, Știința și Steaua. Mai complicată este situația în Grupa B, unde doar LPS Focșani este sigură de participarea în ultimul act. Pentru celelalte două poziții se luptă CSM București, Sevlar Ploiești și CSO Voluntari. 

Cele șase echipe calificate vor juca fiecare cu fiecare în Turneul Final 1A, în săptămâna 6-12 mai, urmând ca primele 4 clasate să avanseze în Turneul Final 2A, care va avea loc în săptămâna următoare sub formă de Final Four. 

U-BT este pregătită de Branko Cuic și Mihai Racovițan, asistați de preparatorul fizic Andrei Bălan.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit