imagine articol

U16: U-BT a primit un wild card pentru Play-Off-ul EYBL

Echipa noastră de juniori născuți în 2002 a obținut un wild-card de la organizatorii European Youth Basketball League pentru jocurile Play-Off-ului competiției, ce se vor disputa la mijlocul lunii martie la Szekesfehervar, în Ungaria.

Sportivii noștri au avut o evoluție unanim apreciată mai ales în cel de-al doilea turneu al primei faze, găzduit la Roma, în Italia, organizatorii apreciind că echipa noastră merită să evolueze în faza următoare a competiției. 

U-BT, antrenată de Horia Pascu și Sergiu Popa, se va deplasa așadar în 14 martie în Ungaria, urmând să întâlnească echipele maghiare Szolnoki Sportcentrum și Alba Fehervar, pe nemții de la TS Jahn Munchen și pe italienii de la Stellazzurra Basketball Academy. 

Va fi o bună ocazie pentru baschetbaliștii noștri să își ia revanșa în fața celor de la Alba Fehervar și a nemților de la TS Jahn Munchen, echipa noastră pierzând la mare luptă meciurile cu acești adversari în prima parte a competiției (62-71 cu Munchen și 68-74 cu Alba).

Cele cinci echipe din Play-Off vor juca fiecare cu fiecare, primele două clasate calificându-se în Superfinala ce se va disputa la Riga, în Letonia, o lună mai târziu. Programul complet al Play-Off-ului de la Fehervar poate fi consultat AICI.

Și cealaltă echipe de Under 16 a clubului nostru s-a calificat în Play-Off-ul EYBL, la categoria Under 15, competiția urmând a avea loc în perioada 22 - 25 martie în Cehia, la Pelhrimov. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit