imagine articol

U16: U-BT a plecat la Sopron pentru faza a II-a a EYBL

Echipa noastră de Under 16, U-BT 2, compusă din sportivi născuți 2002, a plecat în această dimineață în Ungaria, la Sopron, pentru meciurile din cadrul European Youth Basketball League, grupa A, faza a doua. În faza I, disputată în luna septembrie 2016, elevii antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa au obținut două victorii și două înfrângeri.

HORIA PASCU, antrenor principal:

Thumbnail

”Ne așteapă un turneu foarte greu, în care, dacă vrem să emitem pretenții la calificarea in play- off, trebuie să câștigăm toate meciurile. Întâlnim echipe care s-au întărit față de anul trecut, dar suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru a face un turneu bun. Din păcate, nu avem lotul complet, dar sperăm ca absența lui Andrei Cîmpean să o putem suplini cu ajutorul celorlați jucători. Acesta a suferit o ruptură musculară la începutul lunii noiembrie și mai are nevoie de o săptămână de pauza până să revină la antrenamente. Suntem cu foame de meciuri, deoarece în 2017 nu am avut niciun meci oficial, ultima partidă oficială fiind cu mai mult de o lună în urmă”.

Lotul de jucatori care vor face deplasarea la Sopron: Darin Ciumbrudean, Anton Rotaru, Victor Fodor, Horea Orban, Mihnea Divoiu, Luca Domocoș, Cătălin Mariș, Alex Mocian, Mihai Cârcoană, Antoniu Crainic, Paul Socaciu, Tudor Todea. Antrenori: Horia Pascu, Sergiu Popa.

Program meciuri:
Sâmbătă, 21 ianuarie:

  • ora 11.00: U-BT Cluj-Napoca - MMM Kremlin Bicetre 119 - 71 (32-23, 24-15, 27-18, 36-15)
  • ora 17.00: Soproni Sportiskola - U-BT Cluj-Napoca

Duminică, 22 ianuarie:

  • ora 16.30: NH Ostrava Flames - U-BT Cluj-Napoca

Luni, 23 ianuarie:

  • ora 14.00: U-BT Cluj-Napoca - Debreceni Kosarlabda Akamedia

Programul meciurilor si rezultatele pot fi accesate  AICI

Parteneri