imagine articol

U16: Tudor Dumitrescu, antrenor la juniorii U-BT

Tudor Dumitrescu este, începând din luna noiembrie, antrenor la juniorii echipei noastre de U16, echipa a doua. Tudor Dumitrescu va lucra alături de Simona Muşat la această echipă. Tudor Dumitrescu a evoluat sezonul trecut în Germania, în Liga a IV-a, la echipa Neckarsulm Lions şi, în acelasi timp, a antrenat juniori de Under 14 şi Under 16 în Germania.

Tudor Dumitrescu a jucat în cariera de sportiv la Cluj, Mediaş şi Sibiu, dar şi în Germania, la Nuremberg. A fost component al echipei naţionale de seniori.

Tudor Dumitrescu:

"Sunt bucuros că am ocazia să lucrez la acest club, că m-am întors acasă şi sper să pot să învăţ cât mai multe lucruri din noua mea postură, cea de antrenor de juniori. Îmi doresc să ajut clubul cât mai mult să se dezvolte".

Branko Cuic:

Thumbnail

"Sunt fericit că a venit în echipa noastră ca antrenor, sunt sigur că ne va ajuta cu experienţa lui, a lucrat cu mulţi antrenori de valoare. Este la început de drum în aceasta în meserie de antrenor şi sunt ferm convins că va creşte şi el împreuna cu Academia noastră. Pentru început va colabora cu Simona Muşat la echipa a doua de U16 şi va face, de asemenea, şi individualizare cu juniorii clubului nostru".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit