imagine articol

U16: Programul Fazei Semifinale

Campionatul Under 16 a ajuns și el la Turneul Semifinal. Clubul nostru a avut înscrise două echipe, dintre care una a reușit să se califice în Faza Semifinală, cealaltă urmând să joace în recalificări.

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, va evolua în Faza Semifinală în Grupa II, alături de echipe din București și Ploiești (câte două echipe), Târgu Jiu, Galați și Brașov.

Cea de-a doua echipă a clubului nostru, U-BT 2, antrenată de Simona Mușat și Tudor Dumitrescu, va juca în Grupa IV de Recalificare, împotriva unor echipe din Timișoara, Tulcea, București, Brașov și Târgoviște.

U-BT 1 va debuta în Faza Semifinală cu ocazia primei etape, ce va avea loc în perioada 17 ianuarie 2016, în deplasare la Ploiești. Este de așteptat, însă, ca această primă etapă să fie amânată, întrucât clubul nostru participă în competiția FIBA European Youth Basketball League, fiind programate meciuri în această competiție în perioada 15-17 ianuarie 2016.

Cea de-a doua echipă a clubului nostru va juca prima etapă a recalificărilor în 24 ianuarie, în deplasare la Brașovia Brașov.

În pagina dedicată rezultatelor și programului competițional, găsiți tabloul complet al Fazei Semifinale pentru Grupa I.

Parteneri