imagine articol

U16: Pregătiri pentru Play-Off-ul EYBL!

Thumbnail

Echipa noastră de Under 16 parcurge un sezon excelent, atât pe plan intern, cât și în competiția continentală European Youth Basketball League (EYBL), fiind neînvinsă până în acest moment.

U-BT a câștigat Grupa B a EYBL cu opt victorii din tot atâtea meciuri jucate și va evolua în Play-Off-ul competiției!

Această fază se va disputa în perioada 15-17 martie la Pécs, în Ungaria. Pe lângă echipa noastră, vor mai evolua două formații din Ungaria, Rátgéber Kosárlabda Akadémia și Alba Fehérvár, una din Cehia, NH Ostrava, sârbii de la KK Mladost Zemun și trei echipe italiene, Novipiù Campus Piemonte, Pallacanestro College Basketball și Eurobasket Roma. 

Turneul se dispută în sistem Final 8, echipa noastră evoluând în optimi cu Pallacanestro College Basketball vineri, 15 martie, cu începere de la ora 21.30, ora României. 

Toate meciurile sunt transmise în direct pe canalul de Youtube Sportopus. Programul competiției poate fi consultat la secțiunea Rezultate și program a categoriei Under 16 (CLICK AICI).

În cazul unei victorii, sâmbătă, elevii lui Branko Cuic, Mihai Racovițan și Andrei Bălan (preparator fizic) vor juca în semifinale cu câștigătoarea meciului dintre Mladost Zemun și Eurobasket Roma, iar în cazul unei înfrângeri urmând să se joace pentru clasament cu învinsa aceleiași partide. 

Parteneri