imagine articol

U16: Marți se încheie prima fază a campionatului

Echipa noastră de Under 16 se deplasează în 4 decembrie la Oradea, pentru a disputa ultimele jocuri ale primei faze a Campionatului Național dedicat categoriei.

Turneul 6 va fi găzduit de Oradea și Timișoara, însă meciurile din Banat se vor disputa trei zile mai târziu. Jocurile din cadrul turneului bihorean au fost devansate, întrucât cele două săli în care se joacă vor fi ocupate cu organizarea unei grupe a European Youth Basketball League.

Astfel, băieții lui Branko Cuic și Mihai Racovițan, ajutați de preparatorul fizic Andrei Bălan, vor juca ultimele două meciuri marți, în 4 decembrie, după cum urmează

  • ora 12.00 CSȘ Mediaș - U-BT Cluj (Sala LPS Bihorul)
  • ora 17.30 U-BT Cluj - LPS Bihorul (Sala Colegiului Economic ”Partenie Cosma”)

Programul complet al turneului îl puteți consulta în secțiunea Rezultate / Program a categoriei Under 16 de pe site-ul nostru (CLICK AICI). 

După disputarea a 12 etape, echipa noastră este neînvinsă, fiind calificată matematic în Faza Semifinală A, acolo unde se vor regăsi primele trei clasate din grupele primei faze, după disputarea a șase turnee (meciuri tur-retur). Indiferent de rezultatele înregistrate la ultimul turneu, alături de echipa noastră se vor mai califica în Faza Semifinală A LPS Bihorul CSM Oradea și SCM Timișoara. 

Conform regulamentului specific publicat de Federația Române de Baschet, în Faza Semifinală vor fi două grupe de câte șase echipe. 

Parteneri