imagine articol

U16: Înfrângere la limită în Play-Off-ului EYBL

U-BT a pierdut la limită primul meci din cadrul Play-Off-ului European Youth Basketball League, zona Central-Europeană, în fața italienilor de la College Basket Borgomanero. 

Peninsularii au dominat zona de sub cele două inele, grație taliei superioare au reușit să culeagă 62 de recuperări, față de doar 36 ale echipei noastre. Însă sportivii noștri au echilibrat lupta prin apărare foarte agresivă, cu multe capcane, care au adus multe intercepții și coșuri pe contraatac. 

College Basket Italia - U-BT Cluj-Napoca 81-77 (21-18, 25-24, 18-12, 17-23)

Thumbnail

În celelalte jocuri din optimile de finală ale competiției, gazdele de la Rátgéber Akadémia Pecs au trecut de cehii de la BK NH Ostrava, cor 91-73, italienii de la Novipiu Campus Torino au depășit pe Alba Fehervar cu 69-60, iar KK Mladost Zemun, din Serbia, a depășit italienii de la Eurobasket Roma, scor 86-75.

În urma acestor rezultate, echipa noastră va juca pentru locurile 5-8 cu Alba Fehervar, meciul urmând a avea loc sâmbătă, 16 martie, cu începere de la ora 12.30 (ora României), meciul fiind live pe canalul de Youtube Sportopus. 

În aceeași fază se mai joacă meciul BK NH Ostrava - Eurobasket Roma. În semifinale se întâlnesc Rátgéber Akadémia Pecs - KK Mladost Zemun și Novipiu Campus Piemonte - College Basket. 

Parteneri