imagine articol

U16: Începe Faza de Calificare pentru ambele echipe

Echipele noastre înscrise în categoria Under 16 încep în acest week-end Faza de Calificare. U-BT 1, echipa condusă de Mihai Popa se va deplasa la Târgu Mureș, pentru jocul cu LPS, în timp ce U-BT 2, antrenată de Simona Mușat va face deplasarea la Sibiu, unde va întâlni pe CSU.

LPS Târgu Mures - U-BT 1 Cluj-Napoca va avea loc duminică, 18 octombrie, de la ora 11, la Târgu Mureș, iar CSU Sibiu - U-BT 2 se va juca sâmbătă, 17 octombrie, cu începere de la ora 12.30, în localitatea Șura Mică de lângă Sibiu.

MIHAI POPA

Thumbnail

”Întâlnim o echipă care a terminat pe locul 3 în cealaltă grupă, nu știm multe despre ei, nu am mai jucat nici sezonul trecut la o categorie mai mica. Avem în lot doi jucători accidentați, sper ca unul dintre ei să fie recuperat până la ora meciului. Important pentru noi este să ne facem jocul, să tratăm fiecare meci cu atenție.”

SIMONA MUȘAT

Thumbnail

”Este primul meci din etapa a doua a campionatului, jucăm la Sibiu, cu o echipă care a încheiat prima fază pe locul doi în grupă. Dorim să avem o prestație bună și să ne întoarcem cu o victorie”.

LOTURI

U-BT 1 CLUJ-NAPOCA
Lotul de jucători: Mark Bota, Sergiu Chiș, Denis Dulău, Paul Guia, Matei Iancu, Alexandru Oncea, Alexandru Păcurar, Daniel Ștețca, Darius Stretea, Dragoș Țenter, Tudor Zăpârțan, Jakab Zalan Csongor, Davis Chioreanu.
Antrenor: Mihai Popa

U-BT 2 CLUJ-NAPOCA
Lotul de jucători: Ștefan Apostol, Mihnea Brie, Rareș Ciumbrudean, Cătălin Dascălu, Alex Hoza, Tudor Lungu, Paul Lucian Prodan, Răzvan Rus, Tudor Săcară, Teodor Matei Trifu, Tudor Văleanu, Vlad Grecan.
Antrenor: Simona Mușat

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit