imagine articol

U16: Grupele Fazei Semifinale

Campionatul Under 16 a ajuns și el la finalul Fazei de Calificare. În urma jocurilor acestei faze, s-au stabilit echipele care joacă în Turneul Semifinal. Clubul nostru a avut înscrise două echipe, dintre care una a reușit să se califice în Faza Semifinală, cealaltă urmând să joace în recalificări.

Thumbnail

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, va evolua în Grupa II, alături de CSȘ Târgu Jiu, CS Phoenix LPS Galați, BC Slam București, CS Sevlar Ploiești, CSU Brașov, CSȘ Unirea Iași și CS Spike București. Meciurile se vor disputa în sistem de etape săptămânale, în perioada 17 ianuarie - 24 aprilie 2016.

Thumbnail

Cea de-a doua echipă a clubului nostru, U-BT 2, antrenată de Simona Mușat și Tudor Dumitrescu, va juca în Grupa IV de Recalificare, împotriva echipelor CSȘ Bega Timișoara, CSȘ Tulcea, ACS Dan Dacian București, CSȘ Brașovia Brașov și CSȘ Târgoviște. Se va juca în sistem de etape săptămânale, în perioada 24 ianuarie - 17 aprilie 2016.

La sfârșitul Fazei Semifinale, primele trei echipe din grupele I și II vor accede direct la Turneul Final, fiind însoțite de două echipe din Turneul de Baraj, la care vor lua parte locurile 4 din cele două grupe și câștigătoarele Grupelor de Recalificare.

Parteneri