imagine articol

U16: Grupa de Recalificare IV, modificată

Federația Română de Baschet a modificat componența Grupei de Recalificare IV, acolo unde este distribuită cea de-a doua echipă înscrisă de clubul nostru la categoria U16. Astfel, locurile echipelor CSȘ Târgoviște, CSȘ Tulcea și ACS Dan Dacian au fost luate de CSM Ploiești, LPS Târgu Mureș și CSȘ Sighetu Marmației.

Așadar, noua componență a Grupei IV de Recalificare este CSȘ Bega Timișoara, U-BT 2, CSM Ploiești, LPS Târgu Mureș, CSȘ Sighetu Marmației și CSȘ Brașovia Brașov.

U-BT 2, antrenată de Simona Mușat și Gyuri Grunwald, va juca în sistem de etape săptămânale, în perioada 24 ianuarie - 17 aprilie 2016. Grupa și datele de desfășurare ale jocurilor primei echipe, U-BT 1, rămân neschimbate.

La sfârșitul Fazei Semifinale, primele trei echipe din grupele I și II vor accede direct la Turneul Final, fiind însoțite de două echipe din Turneul de Baraj, la care vor lua parte locurile 4 din cele două grupe și câștigătoarele Grupelor de Recalificare.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit