imagine articol

U16: Final de parcurs european, locul 5 în EYBL Central Europe!

Thumbnail

Echipa noastră de Under 16, pregătită de Branko Cuic și Mihai Racovițan, asistați de preparatorul fizic Andrei Bălan, a încheiat parcursul european în ediția 2018-2019 a European Youth Basketball League cu o victorie împotriva cehilor de la NK Ostrava.

Sportivii noștri au dominat pe tot parcursul meciului și s-au impus fără emoții, încheind sezonul european pe locul 5 în conferința Central-Europeană a competiției.

BK NH Ostrava - U-BT Cluj-Napoca 60-74 (19-27, 15-23, 8-18, 18-5)

Thumbnail
Thumbnail

La finalul meciului, sportivul Alex Turdean a fost desemnat MVP al meciului, în timp ce Modibo Diaby a fost selectat în Best Five al competiției! 

Antrenorul principal al echipei, Branko Cuic, s-a declarat mulțumit de evoluția băieților săi: 

”A fost un parcurs european foarte frumos, care s-a terminat cu 10 victorii și o singură înfrângere. Din păcate, această înfrângere ne-a costat participarea în finală, acolo unde credem că meritam să fim. Sunt foarte mândru de acești sportivi, mai ales că după o înfrângere atât de dureroasă precum cea din prima zi, au revenit în forță și au arătat tutror că locul nostru era în finală!”

U-BT se întoarce astăzi în țară, urmând să se oprească la Timișoara pentru jocul cu CS SCM Timișoara, contând pentru etapa a 7-a a Grupei A din Faza Semifinală. 

Parteneri